Ons team


Ik ben Thijs van der Stam, orthopedagoog. Binnen het Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling richting leerproblemen, gedragsproblematiek en sociale moeilijkheden. Verder stuur ik de dyslexiedagen aan.


Ik ben Noortje Rohrink-van der Stam, administrateur. Binnen het instituut hanteer ik de administratieve afdeling, onderhoud ik het contact met de gemeentes en op dinsdag en donderdag neem ik de telefoon waar.


Ik ben Gerien van der Stam, GZ-psycholoog en directrice van Instituut van der Stam. Ik doe diagnostiek en geef behandeling aan voornamelijk volwassenen, maar ook kinderen.Ik ben Emy van Lieshout, secretaresse. Op maandag, woensdag en vrijdag beantwoord ik de telefoon.


Ik ben Elise Kops, kinder- en jeugdpsycholoog. Ik voer diagnostisch onderzoek uit en geef behandeling aan kinderen en jongeren gericht op gedragsmoeilijkheden, sociale problematiek en emotionele problemen.


Ik ben Sanne Leijzer, orthopedagoog. Ik voer diagnostisch onderzoek uit en geef behandeling gericht op leerproblematiek evenals sociale problemen.Ik ben Hans van der Stam, mediator en coach. Ik ben gespecialiseerd in familiemediation.


Ik ben Silke Dikken, orthopedagoog. Binnen het instituut voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling aan kinderen en jongeren gericht op leerproblematiek, gedragsverandering en sociale problematiek.


Ik ben Joy van Engelen, orthopedagoog en kindercoach. Binnen Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandelingen aan kinderen en jongeren met gedragsmoeilijkheden, sociale- en/of emotionele problematiek.Ik ben Lisan Bellers, klinisch ontwikkelingspsycholoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostische onderzoeken uit. Daarnaast geef ik begeleidingen aan kinderen die een beetje hulp nodig hebben, er kan hierbij gedacht worden aan gedragsproblemen, emotionele problemen maar ook sociale problemen.


Ik ben Jolien Wopereis, orthopedagoog. Binnen het instituut voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling aan kinderen en jongeren met sociale problemen, leermoeilijkheden en/of gedragsproblematiek.


Ik ben Bianca van Hulst, orthopedagoog. Binnen het instituut voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling aan kinderen en jongeren met sociale problemen, leermoeilijkheden en/of gedragsproblematiek.