Ons team


Ik ben Thijs van der Stam, orthopedagoog. Binnen het Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling richting leerproblemen, gedragsproblematiek en sociale moeilijkheden. Verder stuur ik de dyslexiedagen aan.


Ik ben Noortje Rohrink-van der Stam, administrateur. Binnen het instituut hanteer ik de administratieve afdeling, onderhoud ik het contact met de gemeentes en op dinsdag en donderdag neem ik de telefoon waar.


Ik ben Gerien van der Stam, GZ-psycholoog en directrice van Instituut van der Stam. Ik doe diagnostiek en geef behandeling aan voornamelijk volwassenen, maar ook kinderen.Ik ben Janneke Salemink, kinder- en jeugdpsycholoog. Binnen het instituut doe ik diagnostisch onderzoek en geef ik behandeling aan kinderen en jongeren met sociale problemen, leermoeilijkheden of gedragsproblematiek.


Ik ben Emy van Lieshout, secretaresse. Op maandag, woensdag en vrijdag beantwoord ik de telefoon.


Ik ben Marly Storm, neuropsycholoog. Ik voer diagnostisch onderzoek uit en geef behandeling aan kinderen en jongeren gericht op gedragsverandering en emotionele problematiek.Ik ben Elise Kops, kinder- en jeugdpsycholoog. Ik voer diagnostisch onderzoek uit en geef behandeling aan kinderen en jongeren gericht op gedragsmoeilijkheden, sociale problematiek en emotionele problemen.


Ik ben Sanne Leijzer, orthopedagoog. Ik voer diagnostisch onderzoek uit en geef behandeling gericht op leerproblematiek evenals sociale problemen.


Ik ben Hans van der Stam, mediator en coach. Ik ben gespecialiseerd in familiemediation.