Wachttijdregeling

U kunt zich aanmelden bij Instituut van der Stam door ons telefonisch te benaderen, waarna de secretaresse uw gegevens noteert voor een vrijblijvende telefonische intake. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen op deze website, deze is terug te vinden onder het kopje Contact.
De wachttijd voor een telefonische intake is momenteel (juli/augustus 2018) gemiddeld 1 werkweek, afhankelijk van het advies wordt er vervolgens een afspraak gemaakt voor psychologisch onderzoek en/of voor behandeling. Echter, vanwege de zomervakantie kan het een aantal weken langer duren.
De wachttijd voor de start van een psychologisch onderzoek, na intake, is momenteel 18 weken. Tot aan de zomervakantie zitten wij vol, en per september kunnen er weer nieuwe onderzoeken plaatsvinden. In overleg kun u wel aangeven dat u op de wachtlijst voor september wil. Voor start behandeling, na intake, bedraagt het momenteel gemiddeld 1 tot 2 weken, afhankelijk van de casus. Hierbij starten nieuwe trajecten vanaf heden pas na de zomerperiode.