Ons team


Ik ben Thijs van der Stam, NVO Orthopedagoog-generalist, hoofdbehandelaar en tevens praktijkhouder van Instituut van der Stam. Binnen het Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling richting leerproblemen, gedragsproblematiek en sociale moeilijkheden. Mijn expertises zijn Hoogbegaafdheid (RITHA/ECHA), Trauma (EMDR practitioner) en civielrechtelijk onderzoek (NIFP). Ik ben verder hoofdbehandelaar en ik stuur de dyslexiedagen aan en ik ben stagebegeleider. Ik geloof dat we samen het verschil kunnen maken. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. thijs@vdstam.nl (regulier) / t.vanderstam2@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Bianca Heins, secretaresse en aandachtsfunctionaris AVG binnen Instituut van der Stam. Wanneer je het Instituut belt, krijg je mij aan de telefoon. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. bianca@vdstam.nl (regulier)


Ik ben Gerien van der Stam, Orthopedagoog/GZ-psycholoog, en ben ook hoofdbehandelaar. Ik doe diagnostiek en geef behandeling aan voornamelijk volwassenen, maar ook kinderen. Verder voer ik civiel- en strafrechtelijk onderzoek uit. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. gerien@vdstam.nl (regulier) / g.vanderstamvanderkleij@zorgmail.nl (beveiligd)Mijn naam is Nancy Meesters en ik ben GZ-psycholoog, mindfulness trainer en Compassion Focused Therapeut (opgeleid door Paul Gilbert en zijn team vanuit de CMF). Sinds begin jaren ’90 heb ik als psycholoog op verschillende plekken in de GGZ gewerkt. Ik ben me altijd blijven scholen in verschillende behulpzame methoden en technieken, en heb me vooral gespecialiseerd in het lichaamsgerichte werken en mindfulness. Naast de werkzaamheden vanuit mijn eigen praktijk werk ik sinds 2024 ook bij Instituut van der Stam. Hier help en ondersteun ik mijn collega’s bij het zo optimaal mogelijk uitvoeren van hun werk, en in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit de visie van de CMF. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. info@ppmeesters.nl


Ik ben Veerle Puthaar, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en begeleid ik kinderen en jongeren met allerlei verschillende soorten problemen. Hierbij kan er gedacht worden aan gedragsproblemen, leerproblemen en problemen op sociaal-emotioneel gebied. Samen met de cliënt en zijn/haar omgeving werken we aan datgene wat nog lastig is of moeilijk gaat, waarbij er aandacht is voor de talenten van de cliënt. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het uiteindelijk zelfstandig lukt. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. veerle@vdstam.nl (regulier) / vam.puthaar@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Rebecca Vrijenhoek, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en begeleid ik kinderen en jongeren met diverse problematieken. Deze problematieken lopen uiteen van gedragsproblemen tot sociale of emotionele problemen. Samen met de cliënt en zijn/haar omgeving werk ik aan datgene wat nog moeilijk gaat, om te zorgen dat het uiteindelijk zelfstandig lukt. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. rebecca@vdstam.nl (regulier) / r.d.vrijenhoek@zorgmail.nl (beveiligd)Ik ben Anneke Eveleens, NVO Orthopedagoog-generalist en hoofdbehandelaar binnen van Instituut van der Stam. Ik voer procesdiagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling richting leerproblemen, gedragsproblematiek en sociale moeilijkheden. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. anneke@vdstam.nl (regulier) / a.eveleens@zorgmail.nl (beveiligd)


Mijn naam is Iris Oude Middendorp en ik werk als orthopedagoog bij Instituut van der Stam. In mijn functie voer ik diagnostisch onderzoek uit en bied ik behandeling aan kinderen en jongeren die verschillende problemen ervaren. Deze problemen kunnen variëren van gedrags- en leerproblemen tot sociale en emotionele problemen. Samen met de cliënt en hun omgeving werken we eraan om de gebieden waar moeilijkheden worden ervaren te verbeteren. Hierbij houden we oog voor de talenten en sterke kanten van de cliënt en hun omgeving. Als je op mijn naam onder de foto klikt, vind je aanvullende informatie. iris@vdstam.nl (regulier) / im.oudemiddendorp@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Michelle Geerdink, orthopedagoog binnen Instituut van der Stam. Mijn werkzaamheden zijn het uitvoeren van diagnostisch onderzoek en het begeleiden van kinderen en jongeren met verschillende soorten problemen. Deze problemen kunnen uiteenlopen van sociale- of emotionele problemen tot gedragsproblemen. Samen met het kind of de jongere en zijn/haar omgeving werken we aan datgene wat nog lastig is of moeilijk gaat, om zo succeservaringen op te doen en de zelfstandigheid te vergroten. Hierbij hebben we ook oog voor de sterke kanten. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. michelle@vdstam.nl (regulier) / me.geerdink@zorgmail.nl (beveiligd)Ik ben Noortje Rohrink-van der Stam, beleidsmedewerker / administratie. Binnen het instituut beheer ik het kwaliteitsmanagement, de administratieve afdeling en onderhoud ik het contact met de gemeentes. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. noortje@vdstam.nl (regulier) / instituutvanderstam@zorgmail.nl (beveiligd)