Ons team


Ik ben Thijs van der Stam, NVO Orthopedagoog-generalist, hoofdbehandelaar en tevens directeur van Instituut van der Stam. Binnen het Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling richting leerproblemen, gedragsproblematiek en sociale moeilijkheden. Verder stuur ik de dyslexiedagen aan en ben ik stagebegeleider. Ik geloof dat we samen het verschil kunnen maken. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. thijs@vdstam.nl (regulier) / t.vanderstam2@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Bianca Heins, secretaresse binnen Instituut van der Stam. Wanneer je het Instituut belt, krijg je mij aan de telefoon. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. bianca@vdstam.nl (regulier)


Ik ben Gerien van der Stam, Orthopedagoog/GZ-psycholoog, en ben ook hoofdbehandelaar. Ik doe diagnostiek en geef behandeling aan voornamelijk volwassenen, maar ook kinderen. Verder voer ik civiel- en strafrechtelijk onderzoek uit. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. gerien@vdstam.nl (regulier) / g.vanderstamvanderkleij@zorgmail.nl (beveiligd)Ik ben Lianne Visscher, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit begeleid ik kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek. Hierbij kan gedacht worden aan gedragsproblemen, maar ook aan sociale en emotionele moeilijkheden. Samen gaan we op zoek naar een manier om beter te worden in datgene wat nog lastig is, zodat het uiteindelijk zelf lukt. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. lianne@vdstam.nl (regulier) / l.visscher@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Noortje Rohrink-van der Stam, administratief medewerker. Binnen het instituut hanteer ik de administratieve afdeling en onderhoud ik het contact met de gemeentes. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. noortje@vdstam.nl (regulier) / instituutvanderstam@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Sanne Nijhoff, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit. Daarnaast geef ik behandeling aan kinderen en jongeren met verscheidene problemen. Hierbij kan zowel gedacht worden aan gedrags- en leerproblemen, als aan sociale en emotionele problemen. Samen met de cliënt en zijn/haar omgeving gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat datgene wat nog lastig is steeds beter gaat. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. sanne@vdstam.nl (regulier) / s.nijhoff@zorgmail.nl (beveiligd)Ik ben Veerle Puthaar, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en begeleid ik kinderen en jongeren met allerlei verschillende soorten problemen. Hierbij kan er gedacht worden aan gedragsproblemen, leerproblemen en problemen op sociaal-emotioneel gebied. Samen met de cliënt en zijn/haar omgeving werken we aan datgene wat nog lastig is of moeilijk gaat, waarbij er aandacht is voor de talenten van de cliënt. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het uiteindelijk zelfstandig lukt. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. veerle@vdstam.nl (regulier) / vam.puthaar@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Anneke Eveleens, NVO Orthopedagoog-generalist en hoofdbehandelaar binnen van Instituut van der Stam. Ik voer procesdiagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling richting leerproblemen, gedragsproblematiek en sociale moeilijkheden. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. anneke@vdstam.nl (regulier) / a.eveleens@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Rebecca Vrijenhoek, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en begeleid ik kinderen en jongeren met diverse problematieken. Deze problematieken lopen uiteen van gedragsproblemen tot sociale of emotionele problemen. Samen met de cliënt en zijn/haar omgeving werk ik aan datgene wat nog moeilijk gaat, om te zorgen dat het uiteindelijk zelfstandig lukt. Klik op mijn naam onder de foto voor extra informatie. rebecca@vdstam.nl (regulier) / r.d.vrijenhoek@zorgmail.nl (beveiligd)Hans van der Stam is mediator en coach en werkt afzonderlijk van Instituut van der Stam. Hij is wel gesitueerd bij Instituut van der Stam.