Ons team


Ik ben Thijs van der Stam, NVO Orthopedagoog-generalist i.o.. Binnen het Instituut van der Stam voer ik diagnostisch onderzoek uit en geef ik behandeling richting leerproblemen, gedragsproblematiek en sociale moeilijkheden. Verder stuur ik de dyslexiedagen aan en ben ik stagebegeleider. thijs@vdstam.nl (regulier) / t.vanderstam2@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Noortje Rohrink-van der Stam, administrateur. Binnen het instituut hanteer ik de administratieve afdeling, onderhoud ik het contact met de gemeentes en op dinsdag en donderdag neem ik de telefoon waar. noortje@vdstam.nl (regulier) / instituutvanderstam@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Gerien van der Stam, GZ-psycholoog en directrice van Instituut van der Stam. Ik doe diagnostiek en geef behandeling aan voornamelijk volwassenen, maar ook kinderen. gerien@vdstam.nl (regulier) / g.vanderstamvanderkleij@zorgmail.nl (beveiligd)Ik ben Claudia Been, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam doe ik diagnostisch onderzoek en begeleid ik kinderen en jongeren met verschillende problemen. Denk hierbij aan emotionele, sociale, leer- en/of gedragsproblemen. Ik help ze om zichzelf beter te leren kennen en te groeien in wat ze nog lastig vinden. claudia@vdstam.nl (regulier) / c.been@zorgmail.nl (beveiligd)


Ik ben Emy van Lieshout, secretaresse. Op maandag, woensdag en vrijdag beantwoord ik de telefoon.


Ik ben Linda van Doorn, orthopedagoog. Bij Instituut van der Stam voer ik diagnostische onderzoeken uit. Daarnaast geef ik begeleidingen aan kinderen, jongeren en adolescenten die hulp nodig hebben, er kan hierbij gedacht worden aan gedragsproblemen, emotionele problemen maar ook sociale problemen. linda@vdstam.nl (regulier) / l.vandoorn@zorgmail.nl (beveiligd)Ik ben Hans van der Stam, mediator en coach. Ik ben gespecialiseerd in familiemediation. hans@vdstam.nl (regulier)